Chocoladebloem, levensechte vogelspin en lekkere schuimpjes!

1668

Lieve lezers van MjamTaart!

Al even geleden is het weer, dat ik voor jullie heb geblogd. Maar dat wil niet zeggen dat ik stil gezeten heb hoor! Ik deel graag met jullie een kleine indruk van de afgelopen dagen.

Sinds kort heb ik iets wat al heel lang op mijn verlanglijstje staat; een airbrush! En dan wel eentje met eetbare inkt natuurlijk. Ben lekker aan het oefenen geslagen, ik kon natuurlijk niet wachten. Eerst heb ik geoefend op papier, daarna op taart en koekjes. Ik ben er nu al helemaal weg van en ik weet zeker dat jullie dit vaker gaan terug zien op mijn taarten en andere baksels!

       

Voor Bakmuts en zo mocht ik sugarstampvellen proberen waar ik ontzettend veel plezier mee heb gehad. En wat zijn de schuimpjes mooi geworden! Over de smaak nog maar te zwijgen… ze waren zo op! Je kunt de video vinden op https://www.youtube.com/watch?v=jTAEie5p2jw&t=5s

Met Renshaw ready to roll icing heb ik nog een hele gave levensechte vogelspin geboetseerd. Real life size en lekker eng… brrr! Hoe je deze maakt zie je terug op mijn You Tube kanaal https://www.youtube.com/watch?v=PFEk79czQUo

Al 14 leuke video’s staan daar intussen online!

Het laatste wat ik met jullie wil delen is deze mooie bloem. Geheel gemaakt van chocolade. Dat is iets wat ik ook al een tijd wilde proberen! Voor de eerste keer absoluut niet slecht, alleen jammer dat mijn blaadjes de hitte van de fotolamp niet hebben overleefd. 😀

Voor de komende weken staan weer een paar mooie taarten, leuke tutorials en een korte vakantie op de planning. Zalig! Daarnaast ben ik achter de schermen druk bezig met nog meer leuks… spannend! Tot de volgende blog!

Liefs, Romilda