Chocolade enzo…

1342

Lieve lezers van MjamTaart,

De dagen tot de MjamTaart Cake & Bake Experience 2020 worden afgeteld, en ik ben dan ook druk bezig met alle voorbereidingen daartoe! Ik geef namelijk zelf ook een hele workshop: Geode Caketopper. Deze is op zaterdag 28 en zondag 29 maart te volgen. Leer met simpele technieken een prachtige topper maken.

Je zult werken met o.a. tylose, fondant en suiker. Ook schilderen met dust komt aan bod. Een leuke workshop geschikt voor alle niveaus! Wees er snel bij, want de plekken gaan hard! Ook kun je hier mijn boek Taartenenzoo kopen voor een super zacht prijsje.

De afgelopen maand heb ik mij ook bezig gehouden met chocolade. Dat is een hoofdstuk waar ik mij ook iets verder in wil verdiepen. Naast de overheerlijke diverse chocoladerotsjes die ik maak, wil ik ook mooie bonbons kunnen maken! Dus heb ik deze liefdevolle melkchocolade bonbons gemaakt met gouden hartjes van snoeppapier.

 

En heerlijke sinaasappel bonbons met witte melkchocolade en een gesuikerd schilletje. Absolute plaatjes!

 

Ook brokken witte chocolade met discopdip en cacao print mochten niet ontbreken. Ik zal de komende tijd mij zeker blijven verdiepen en experimenteren met chocolade.

Als afsluiter heb ik deze mooie tulband cake voor jullie, gebakken in een NordicWare vorm en met stukjes eetbaar bladgoud belegd.

Veel liefs, en tot de volgende blog,

Romilda