Cakes For The Boys

Wat mij opvalt in het boek, is de verscheidenheid aan taarten. Van een paar baseball gympen, een camper en een tovenaar tot aan een professor met zijn uitvinding en een vleesetende plant.

1213

Door Angelique Bruggeman – De creatieve ideeën in het boek vind ik knap bedacht, al hou ik zelf wat meer van vrolijke details en kleuren, ook voor de “mannelijke” taarten.

In het boek staan de stappen puntsgewijs beschreven en er staan foto’s bij ter ondersteuning. Dit is prettig omdat het boek in het Engels geschreven is. Achter in het boek vind je de sjablonen van een aantal taarten uit het boek. Door de harde kaft, blijft het boek goed open liggen.

Ik vind het een apart boek, maar niet zo bijzonder dat ik kan zeggen dat het niet aan je collectie mag ontbreken! De ideeën zijn leuk, maar niet uniek en de uitwerking van de ontwerpen is wat grof. Persoonlijk zou ik het boek niet kopen, maar gaan voor een andere. Dat heeft dus vooral met mijn smaak qua stijl te maken.
Cakes for the boys


Titel: Cakes for the boys
Ondertitel: 13 themed cake designs for boys and men of all ages
Auteur: Helen Penman
Uitgever: Beverley Dutton
ISBN: 978 1 905113 33 0
Aantal pagina’s: 96
Aantal projecten: 13
Taal: Engels
Advies prijs: £ 14.99
Moeilijkheidsgraad: Uitdagend