Cakepops

Cakepops is een mooi handzaam en kleurrijk boekje. Het begint met de inleiding waar Helen vertelt over haar kennismaking met cakepops en hoe ze er verliefd op is geworden.

1462

 

Door Hetty Kralt – Dan komt het hoofdstuk ‘Cakepops maken’, met een basisrecept en smaakvariaties en hoe je de bolletjes maakt en versiert. Het boekje is verder in verschillende hoofstukken opgedeeld: Klassiekers, Partypops, Voor de feestdagen en Beestenbende.

Bij elk cakepop-project staat aan de linkerkant beschreven wat je nodig hebt en de moeilijkheidsgraad. Vervolgens een duidelijke beschrijving en op de rechter bladzijde een mooie duidelijke foto van de te maken cakepop.

 

 

Denk niet dat het alleen maar de standaard cakepops zijn. Helen daagt je uit met bijvoorbeeld vrolijke varkentjes, zomerjurkjes of kinderwagens. Voor mij persoonlijk is dat nog een stap te ver en ik ben dus begonnen met de standaard cakepops. Deze zijn makkelijk te maken en zeker met de kinderen erbij werd het een feest aan tafel!

Ik vind het een mooi en duidelijk boekje dat goed open blijft liggen op tafel. Ook vind ik het fijn dat er verschillende moeilijkheidsgraden in staan. Zo kan ik rustig oefenen en uiteindelijk de moeilijkste proberen te maken.

test_cakepops


Titel: Cakepops
Ondertitel: 30 Schitterende zoete kunstwerkjes
Auteur: Helen Attridge en Abby Foy
Uitgever: Veltman uitgevers
ISBN: 978 90 483 0600 8
Aantal pagina’s: 64
Aantal recepten: 3
Aantal projecten: 30
Taal: Nederlands
Adviesprijs: €7,50
Moeilijkheidsgraad: makkelijk tot uitdagend