Bruidstaart

Als taartenbakster vind ik de bruidstaart verzorgen voor een bruidspaar heel erg leuk, maar denk ook wel het spannendste wat er is. Je bespreekt de taart al enige tijd voor de bruiloft, met het bruidspaar. Ik schrijf alles op, maak tekeningetjes en ben net als het bruidspaar heel enthousiast!

1436

Door Miranda Hoogeveen- Ik denk mee over hun ideeën, kom met nieuwe ideeën en met nog meer opties. Ik maak het voor het bruidspaar best moeilijk! Vaak komen ze onder het genot van een proeverij de bruidstaart bespreken, ze moeten dus ook nadenken over de smaken van de taart. De bruid heeft meestal een heel goed idee wat ze wil, in ieder geval weet ze zeker wat ze niet wil.

Dit bruidspaar wilde graag een geboetseerd bruidspaar als topper op de taart. Een aantal weken voor de trouwdatum kreeg ik het toch wel een beetje benauwd, hoe ging ik dit aanpakken?! Ik heb al best wel wat figuurtjes geboetseerd, maar ik vind het ook best lastig. Gelukkig kreeg ik de nieuwe MjamTaart, met daarin veel tips en ideeën voor het maken van een bruidspaar. Het is met een beetje hulp van Mjam, internet en een collega bakker, een heel leuk stel geworden. De taart vonden ze geweldig mooi -en lekker- ook belangrijk. Ik ben ook best een beetje trots!

Groetjes,
Miranda

Meer taart van Miranda vind je op haar website en Facebookpagina.